French toast cu iaurt in dry cooker

de VanessaAli in Sandvisuri, 13 Mai 2017 | 1914 vizualizari

 

Paine in ou, friganele sau french toast, ceea ce imi place la acest preparat este ca merge si ca "mancare sarata", dar si la desert (mhhm, mai ales cu miere). 
Din cauza ca se gateste prin prajire in ulei, am evitat mult timp sa mai mananc.
Azi am ales o varianta mai sanatoasa si pot sa va spun ca este exact la fel de gustoasa. Va indemn sa incercati si sa-mi dati un feedback. Se face foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie groasa de paine de casa
  • 1 ou si un albus
  • 3 linguri de lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 g telemea de vaca (optional)
  • iaurt pentru servire
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu iaurt in dry cooker:

Batem oul si albusul cu laptele si sarea. Taiem felia de paine in cuburi si o punem peste ou. Lasam 10' sa se imbibe.

Punem dry cooker-ul pe aragaz, taiem telemeaua in cubulete mici si o punem in tigaie. Cand incepe sa se topeasca bine, turnam painea inmuiata in ou si acoperim cu capacul. Dam aragazul la minim si lasam 5' pe o parte, apoi intoarcem si lasam 4' pe cealalta parte.

Luam din tigaie si punem in farfurie. Se poate servi imediat cu iaurt sau kefir.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu iaurt in dry cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Reteta de muffins cu afine si ciocolata