Friganele dulci

de Dana_Retetegg in Mancare copii, 24 Noi 2012 | 13088 vizualizari

 

Dulcele rapid si bun care intotdeauna ne aminteste de copilarie :)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine,
  • 2 oua,
  • putina coaja de lamaie,
  • esenta de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • zahar (cam 2-3 lingurite pentru fiecare felie de paine + 2 lingurite zahar pudra puse in amestecul de ou).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele dulci:

Eu am luat paine feliata asa ca treaba a mers repede :)  

Am batut ouale cu zaharul pudra, zaharul vanilat, esenta si coaja de lamaie.  

Am incins bine uleiul intr-o tigaie.  

Am trecut feliile de paine prin amestecul de ou apoi le-am pus la prajit. Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit fiecare felie uniform.  

Am scos friganelele pe un servet absorbant. Am pus imediat pe ele zahar pe ambele parti.  

Le-am servit cu mare pofta :) Merg la fix la micul dejun cu o ceasca de lapte sau o ciocolata calda :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

24.11.2012, 22:25

Dana_Retetegg 1

24.11.2012, 23:04

portiadelumina 1

12.12.2012, 11:13

Asta făceam şi prin cămin, când eram în şcoală, pe un amărât de reşou Era un deser minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Piure cu buline