Friganele servite cu miere

de Valclaudia in Mancare copii, 12 Apr 2017 | 4368 vizualizari

 

ideale pentru micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari de casa
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 bagheta alba
  • un praf de sare
  • 100 ml ulei
  • miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele servite cu miere:

Feliem bagheta in rondele de 1 cm grosime.

Batem ouale cu praful de sare si laptele, punem uleiul la incins in tigaie.

Trecem fiecare felie de bagheta prin oul batut, apoi le asezam in tava in uleiul incins.

Lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem sa se rumeneasca si pe cealalta parte.

Le scoatem din tigaie pe o farfurie pe care am asezat servetele de bucatarie absorbante, sa se scurga uleiul in exces, apoi servim friganelele cu miere de albine si un pahar de lapte rece sau cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele servite cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
SUSANELE- batoane crocante