Frigarui reci

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2012 | 11401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 cartof mare crudo ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • careva fire de marar
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • mai avem nevoie de:
  • rosii cherry
  • branza telemea de bivolita
  • bete pentru frigarui
  • un praf de cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui reci:

Amestecam carnea tocata cu oul,ceapa taiata marunt,cartoful dat pe razatoarea cu gauri mici si stors de zeama,usturoiul tocat marunt,sare si piper dupa gust si putin marar.Formam cu mana umeda bilute de carne pe care le tavalim prin faina si le prajim in ulei.

Luam cate o chifteluta rece si o bagam pe bat de frigarui,cu branza si rosii.Peste branza presaram un praf de cimbru

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui reci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive reci