Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot

de anca_rm in Slow Cooker, 4 Sep 2017 | 5829 vizualizari

 

Am ajuns din nou la slow cooker Crock-Pot, oala ,,minune,, . In cursul saptamanii cand nu am timp de stat in bucatarie imi este de mare ajutor.
Si de aceasta data am pus-o la treaba si ca de obicei a facut o treaba excelenta .
Am pus in ea niste carne de curcan, de la tara, si cand am ajuns acasa friptura era gata iar casa mirosea a mancare proaspata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan (eu am folosit un picior si o aripa)
  • sare
  • piper
  • jumate de lamaie
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot:

Lamaia o stoarcem intr-un castronel mic si amestecam cu ea sarea si piperul.

Ungem carnea cu acest amestec si o asezam in vasul de la slow cooker Crock-Pot.

Taiem ceapa in bucati mai mari, ardeiul in fasi iar usturoiul il zdrobim.

Rosia trebuie sa o decojim si sa o taiem in bucati mari.

Asezam legumele in vas rasfirate.

Turnam vinul alb si pornim slow cookerul pe temperatura joasa pentru 4 ore.

Daca dupa acest timp nu este gatita carnea se poate mari timpul.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de curcan cu zeama de varza