Friptura la gratar

de mihaelaM in Pui, 21 Mai 2011 | 3260 vizualizari

 

Noi la bloc nu prea facem gratar asa ca daca tot am dat o fuga pana la tara hai pe gratar))))))))am facut noi mai multe,mici carne de porc dar au navalit turcii)))))abia abia am prins si eu ceva pt voi))))

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe mari
  • sare
  • piper alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 frunze dafin
  • 1cana vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Pulpele o data dezghetate le-am parlit si le-am spalat bine.

Intr-o punga care se inchide etans am pus pulpele taiate in 2 iar peste ele am adaugat condimentele (usturoiul l-am taiat marunt)impreuna cu vinul si le-am pus in frigider pana a2 a zi.

A doua zi le-am scos din punga si le-am pus direct pe gratar, de fapt nu eu, ci sotul, ca el le-a facut, eu doar le-am condimentat.

Le-a intors pe o parte si pe alta pana ce au fost gata.

Foarte bune, fragede, incercati si o sa vedeti cat de bune sunt.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine