Fursecuri

de aziz in Prajituri, 13 Ian 2011 | 5081 vizualizari

 

este dupa reteta lui bitza,, Fursecuri cu jeleu,,

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 100gr zahar pudra
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • vanilie
  • o ciocolata amara
  • 150 ml smintina pt frisca
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

se amesteca galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul adaugam untul.faina se amesteca cu sarea si se adauga in amestecul de ou.se fac bilute care se pun pe hirtie de copt sau hirtie pergament facem cu degetul o adincitura in mijlocul fiecarui fursec ,iar pe timpul coacerii mai putem apasa cu coada unui cutit. ciocolata se amesteca cu smintina si untul ,iar cind fursecurile sint gata punem in mijlocul fiecarui fursec ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Teo 1

15.01.2011, 22:06

le stiu sunt tare gustoase ! rontai , rontai si tot asa ...!

diaconta 1

16.01.2011, 22:22

mananc cateva de-astea ca maine imi dai tort

diaconta 1

17.01.2011, 08:31

La multi ani draga mea sa ai parte de multa bucurie si frumos in viata ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu cirese