Fursecuri cu mac si telemea

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 2741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 g făină
  • 125 g unt
  • 1 lg mac
  • 100 g telemea rasa
  • 1 vf de cutit de bicarbonat stins cu zeama de lămâie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu mac si telemea:

Dam drumul la cuptor. 

Intr-un castron punem făina, untul taiat si restul ingredientelor. Framantam pana obținem un aluat elastic si nelipicios. 

Intindem o foaie si taiem dreptungiuri. 

Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt si îi coacem 15 min sau pana devin aurii pe margine.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu mac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt