Fursecuri fragede

de Roxy_Rocs in Prajituri, 26 Apr 2013 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană ulei
  • 3 căni făină
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 plic amoniu pentru prăjituri
  • stafide
  • coajă de lămâie/ portocală
  • 1 strop esenţă de migdale
  • + ciocolată şi nucă/ alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Este foarte uşor de preparat aşa că mă voi limita la câteva cuvinte.:)

Se amestecă ingredientele, iar compoziţia se pune în tavă cu linguriţa.

Se lasă la cuptor aprox. 10 - 15 min.

Dacă le vreţi cu nucă/ alune pe deasupra, pe acestea trebuie să le puneţi înainte de a  băga fursecurile la cuptor.

TIPS-URI

1

Între ele trebuie lăsat spaţiu, pentru că se măresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu stafide, cacao si scortisoara