Fursecuri vegane de cocos cu banane

de Corinuta in Vegan / Raw vegan, 17 Sep 2015 | 10864 vizualizari

 

Nici nu stiu cum sa le zic: biscuiti, fursecuri, desert ......din 2 ingrediente, foarte simplu de facut si sanatos pe deasupra, ce sa mai vrei de la un desert? Aaaaaa da: sunt si buni si satiosi! O sa vedeti imediat ce greu sunt de facut!:))))

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 100 g fulgi de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vegane de cocos cu banane:

Am pornit cuptorul si am tapetat o tava cu hartie de copt. Am luat doua banane mari si coapte, le-am facut piure cu un mixer vertical. Peste banane am turnat 100 g de cocos si am amestecat bine.

Mi s-a parut amestecul prea lichid si am mai pus 1lingura de cocos.

Apoi am luat cate o lingura din amestecul asta si am pus in tava: am format fursecuri rotunde cu lingura si cu degetele :))) Le-am copt 20 de minute pana s-au rumenit frumos si gata!

TIPS-URI

1

daca aveti banane mai mici puneti doar 100 de grame de cocos, dar daca sunt mai mari o sa trebuiasca sa adaugati 1-2 linguri cu cocos in plus, in functie de cum se leaga "compozitia"

2

din cantitatile astea ies vreo 12 fursecuri de marime potrivita (circa 3 cm diametru si inalte cat grosimea degetului mic)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vegane de cocos cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Budinca de chia cu lapte de cocos