Fusilli cu dovlecei

de Ana_O in Fusilli, 17 Dec 2013 | 5324 vizualizari

 

E o mancare foarte rapida de facut si are cel mai drag ingredient mie: dovlecelul. Cum sa nu fie buna? :P

 

INGREDIENTE

  • 200 g pasta fusilli
  • un dovlecel mic
  • 150 g sunculita cubulete
  • 100 g smantana mai lichida
  • 2 linguri ulei picant
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu dovlecei:

Punem pastele la fiert in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp punem sunculita la prajit in putin ulei, apoi adaugam dovlecelul ras pe razatoarea cu gauri mari. Cand sunculita e gata si dovlecelul moale, adaugam uleiul picant si smantana. Turnam deasupra pastele si daca mai e nevoie putina apa in care au fiert pastele. Depinde de smantana pe care o folositi.

Mai lasam putin pe aragaz la foc mic, indeajuns cat sa se imbine gusturile.

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei