Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 19 Iul 2020 | 2170 vizualizari

 

'reteta de vara'
O reteta rapida de vara.
Facuta cu ce aveam in frigider, minunata seara si puteti congela o parte. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/gaspacho-cu-iaurt-castravete-rosii-si.html

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1 ardel rosu
  • 1/2 ardel galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml
  • 2 linguri otet balsamic de Modena
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 gr de ricotta sarata sau feta
  • sare, piper
  • paprika
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei:

Curatati si spalati legumele.

Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.

Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.

Mixati tottul si condimentati dupa gust.

Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.

Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.

Super bun, racoritor si gustos.

TIPS-URI

1

reteta pentru 6/8 verine sau 4 farfurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii