Gnocchi cu piept de pui

de Rahela Velicu in Pui, 29 Sep 2021 | 4700 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga/ 500 gr gnocchi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu/ 400 de grame.
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 30 grame Mozzarella razuita
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu piept de pui:

Mai intai fierbem pieptul de pui si apoi il taiem in cubulete.

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Le calim in ulei incins pentru 5-7 minute.

Adaugam carnea de pui si rosiile in suc propriu, o cescuta de apa si lasam la fiert 7-8 minute. Adaugam sare, piper, oregano si busuioc.

Gnocchi le fierbem timp de 3-4 minute in apa clocotita sau pana cand se ridaica la suprafata. Nu dureaza mult, sunt suficiente cateva minute.

Intr-un vas termorezistent adaugam gnocchi fierte si acoperim cu sosul de rosii. Adaugam si Mozzarella razuita si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam doar 10 minute, este suficient, caci toate ingredientele sunt deja gatite. Simplu si rapid! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez si legume la cuptor