Gofre pentru micul dejun

de MIUTA in Dulciuri, 6 Mar 2011 | 23863 vizualizari

 

Am luat reteta de la divainbucatarie si pe aceasta cale ii multumesc. O recomand tuturor e foarte,foarte buna!Am modificat foarte putin reteta .

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5 oua
  • 500 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gofre pentru micul dejun:

Se freaca untul spuma cu zaharul.Apoi incorporam ouale si zaharul vanilat.Amestecam foarte bine ingredientele.Eu am folosit mixerul.Turnam laptele si amestecam usor din nou.Punem macul iar la sfarsit punem faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Am amestecat din nou cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana mai groasa.Am uns formele cu unt topit. Se pune in forma cate un polonic mic.Se coc  pe rand cca 2 minute in aparatul de gofre.Le servim la micul dejun cu gem de caise,gem de gutui,dulceata de afine si lapte caldut.Sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gofre pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de portocale si mure - reteta nr. 200