Gogosari cu conopida, in otet

de Ancutsa in Muraturi, 16 Noi 2018 | 4388 vizualizari

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

16.11.2018, 21:19

Constelatialeu 1

16.11.2018, 21:19

Foarte buni iti taie greata....

RODIMUR 1

16.11.2018, 21:20

Ai făcut atâtea specialități...!

Ancutsa 1

16.11.2018, 21:22

Rahela

Ancutsa 1

16.11.2018, 21:22

Cleme, ma bucur ca iti plac!

Ancutsa 1

16.11.2018, 21:23

Rodica, doar gogosarii cu conopida sunt de ieri, celelalte muraturi sunt mai vechi, abia acum mi-am facut timp sa le postez. Multumesc mult pentru aprecieri!

MotanLaOale 1

16.11.2018, 21:34

diaconta 1

16.11.2018, 21:55

Foarte buni

RODIMUR 1

16.11.2018, 22:06

Ancutsa, nu contează când le-ai făcut. Important este că sunt bune și că sunt ale tale...Bravo!

vasimur 1

16.11.2018, 22:18

Andra_Constantinescu 1

17.11.2018, 08:23

Foarte buni!

mihaelar63 1

17.11.2018, 08:40

Ancutsa 1

17.11.2018, 12:04

Rodica, asa este! Multumesc mult!

Ancutsa 1

17.11.2018, 12:04

Domnule Vasile

Ancutsa 1

17.11.2018, 12:05

Andra, multumesc mult!

Ancutsa 1

17.11.2018, 12:05

Mihaela

Gherca Daniela 1

17.11.2018, 13:13

buni, exact asa i-am facut si eu ieri!

Adi 1

17.11.2018, 20:01

Buni!

Ancutsa 1

17.11.2018, 20:27

Dana, ma bucur mult ca iti plac!

Ancutsa 1

17.11.2018, 20:27

Motan

Ancutsa 1

17.11.2018, 20:28

Adi, multumesc frumos!

Rocsi 1

17.11.2018, 20:42

Ancutsa 1

19.11.2018, 15:45

Rocsi

dantes 1

21.11.2018, 08:08

Ancutsa 1

21.11.2018, 10:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion