Gogosari in otet

de Sim0na in Muraturi, 10 Aug 2012 | 7393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari
  • cateva buchetele conopida
  • 2 radacini hrean
  • 1 morcov
  • 700 ml otet
  • 700 g zahar
  • 6 linguri sare
  • 1 lingura aspirina pisata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se spala gogosarii, se taie bucati potrivite.
Se amesteca otetul cu zaharul, sarea si aspirina, pana se topesc toate.
Se pune amestecul peste gogosari si conopida, si se lasa 12 ore.
Dupa 12 ore se amesteca totul, se "vantura" cum spune mama, si se mai lasa 12 ore.
Se taie hreanul si morcovul bucati si se pun in borcane. Se aseaza gogosarii si conopida si se toarna zeama peste acestia.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati in miere si otet