Gogosi "Bomboloni"

de madi_marin in Dulciuri, 13 Apr 2010 | 16564 vizualizari

 

E reteta lui Micki...si e prima oara cand fac asa gogosi, dar va asigur ca sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 75 g zahar
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • coja rasa de lamaie
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi "Bomboloni":

Toate ingredientele le-am pus la masina de paine si am selectat programul de framantare si dospire.

Cand a fost gata l-am scos pe masa pudrata cu faina si l+am intins cu sucitorul in foaie mai groasa. Am decupat cu paharul rondele pe care le-am mai lasat la crescut inca 15 minute, apoi le-am prajit in baie de ulei pe ambele parti.

Atentie! Trebuiesc facute de la inceput toate rondelele de aluat, ca apoi sa ne apucam de prajit pentru ca se fac foarte  repede.

Imediat ce le-am scos de la prajit le-am dat prin zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi "Bomboloni"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

bita 1

14.04.2010, 11:07

ce faine is,mai cumsa fac sa fur una ca tare faine is noat 20

madi_marin 1

14.04.2010, 12:36

bita...nu-i frumos sa furi.... .iti arunc cu prastia sau mai decent....trimit curierul rapid la tine cu gogoasa, numai sa n-o pape el pe drum.....

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:34

ce bomboloni frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri Bratislava