Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos

de abetina in Dulciuri, 29 Ian 2017 | 2567 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • un cubulet de drojdie
  • 1 kg. faina de grau
  • 4 linguri de miere de albine
  • apa minerala
  • 100 gr.nuca de cocos
  • 2 oua
  • 1 l ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos:

Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam ouale, 2 linguri de zahar si drojdia stinsa cu putina sare si putina apa minerala si incepem  sa amestecam cu telul, turnand apa minerala, cat sa facem un aluat un pic mai gros decat la clatite. Punem pe foc, un vas cu ulei la incins si cand uleiul este suficient de incins, punem pe mana o manusa de celofan si luam aluat din vas, cu mana si cu o lingura, taiem aluatul sa cada cam o lingura in uleiul incins, lasam sa cada atatea linguri cat cuprinde suprafata uleiului, se intorc cu o paleta si se scot cand sunt coapte. Apoi se adauga mierea de albine peste ele, cat sunt inca caldute, se trece printre ele sa se prinda de toate mierea si apoi adaugam nuca de cocos si tot asa, le intoarcem sa se prinda nuca de gogosele. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu budinca de capsuni