Gratin de conopida

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 9476 vizualizari

 

Daca va ganditi la ce sa faceti pentru cina , va propun acest fel de mancare usor de realizat, aromat si economic.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru 2 persoane de :
  • un manunchi mic de conopida,
  • un ou,
  • o lingura de smantana lejera,
  • 2 linguri de cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • optional
  • cateva rosii mici cerise si verdeata marunta pentru final.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

 spalam conopida si o desfacem in manunchiuri mici,  o asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ea un amestec facut din ou batut cu smantana si cascaval ras si condimentat bine cu sare si piper. Adaugam si cateva rosii si gata dintr-o joaca de copii am preparat cina    .

 Asezam vasul in cuptorul preincalzit, eu il pun intr-o tava cu apa ca se face mai repede. L-am lasat 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara, sa se rumeneasca usor.

  A fost delicios si lejer, puteti sa il faceti cu ce legume doriti. Eu l-am servit presarat cu patrunjel proaspat si alaturi de o salata mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

24.05.2010, 17:22

aceasta reteta trebuie sa o pastrez deoarece si noua ne place conopida gatita in orice modam lasat si furculitele drept rasplata

Sylvia 1

25.05.2010, 20:14

MENA SI MEDIOTO va multumesc mai pun ceva retete ca fac in multe feluri conopida

Brindusa 1

25.05.2010, 21:30

Sylvia si mie imi place conopida de mor. Foarte bun gratinul tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată