Gulas de porc cu fasole galbena pastai

de Tabita _ in Porc, 27 Apr 2013 | 7830 vizualizari

 

O mancare plina de savoare, potrivita pentru un pranz in famile. Sper sa o incercati si voi. L-am avut ca ajutor pe baiatul meu de 2 ani jumate. Mi-a curatat ceapa si usturoiul. :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 1 borban de 720 g fasole galbena pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu fasole galbena pastai:

Se toaca ceapa si se caleste putin pana devine sticloasa.

Apoi se adauga apa, fasolea si putina vegeta.

Cand fasolea este aproape gata se adauga pasta de tomate. 

La final se adauga usturoiul tocat marunt si verdeturile. Apoi se stinge focul.

Separat carnea se taie bucatele mici de 1-2 cm, morcovii rondele si radacina de patrunjel cubulete. 

Carnea se pune in tigaia incinsa se lasa pana isi schimba culoarea, se patrunde putin si se evapora apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga morcovii si radacina de patrunjel si se mai completeaza cu apa si se lasa pana se fierbe bine carnea.

Se serveste alaturi de fasolea pastai si se presara deasupra patrunjel.

TIPS-URI

1

Se poate asezona dupa gust cu alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bucatele de carne de porc cu ciuperci