Iahnie de fasole cu afumatura

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2022 | 7946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 500g afumatura
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 300g pasata de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • boia de ardei afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu afumatura:

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece.

Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin.

Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta.

Separat se pune la calit in ulei ceapa curatata si tocata marunt.

Se adauga vegeta, boiaua si piper.

Cand devine sticloasa se pune afumatura taiata bucati potrivite.

Se pun ardeii si morcovii curatati si taiati rondele.

Se pune putina apa si se fierbe pana sunt facute toate ingredientele.

Se adauga fasolea boabe aproape fiarta, se completeaza cu zeama in care a fiert fasolea si se fierbe 10-15 minute pana este facuta fasolea.

Se pune pasata de tomate, se potriveste de zeama si se mai fierbe 5-10 minute.

Se potriveste de sare, se pune mararul tocat marunt, se mai fierbe 1-2 minute si este gata.

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu coaste