Iaurt cu vanata la gratar in stil indian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 24 Apr 2018 | 1981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura seminte de cumin
  • 4-5 frunze de curry
  • 1/4 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 ceapa
  • 1/4 boabe de coriandru
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • sare
  • 340 ml iaurt grecesc
  • seminte de rodie si frunze de coriandru pentru servit (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt cu vanata la gratar in stil indian:

Vanata se gateste pe un gratar fierbinte pana devine foarte moale. 

Se lasa putin la racit, se indeparteaza coaja si se taie pulpa in cuburi. 

Ceapa se taie cuburi.

Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul si se prajesc frunzele de curry, semintele de cumin, ghimbirul si ceapa 1-2 minute, la foc mic, apoi se adauga coriandrul, fulgii de chili si sare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vanata si se gateste 6-8 minute.

Se lasa la racit, apoi se amesteca cu iaurtul. Se serveste cu seminte de rodie si frunze de coriandru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt cu vanata la gratar in stil indian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie