Icre de fasole

de mihasara in Mancaruri de legume, 18 Mai 2015 | 2683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

    Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
    Fierbem fasolea cu foile de dafin.
    Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta.
    Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea  si cu uleiul.
    Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
    Potrivim de sare si piper.
    Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
    Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
    Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta