Impletita cu legume si carne

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 20177 vizualizari

 

Aveam prin frigider niste piept de pui, sunculita afumata si altele, asa ca m-am gandit sa fac o placinta cu foietaj din ele.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu legume si carne:

Feliem carnea si o punem intr-un bol.

Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat.

Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.

Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat.

Batem ouoale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina.

Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol.

Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.

Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele. 

Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

Noi am servit calda alaturi de sos iutica de la Bunatati din natura.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval ras.

2

Se poate servi cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 20:43

arata minunat

Panacris 1

06.02.2014, 15:09

Ce minunăție am ratat!

marcela1979 1

23.04.2016, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana