Kirde (placinta cu branza)

de Giana in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 10513 vizualizari

COMENTARII (18)

portiadelumina 1

28.10.2013, 10:56

Pfoai, ce miros trebuie să aibă ferbinte, şi ce gust! =>

Giana 1

28.10.2013, 11:01

Acum mananc, cu un ciorchine de strugure langa

kukibella 1

28.10.2013, 11:18

MotanLaOale 1

28.10.2013, 11:25

- Andreea - 1

28.10.2013, 11:27

Ce bine arata !!!!!!!!!!!!

anca_rm 1

28.10.2013, 11:36

Giana 1

28.10.2013, 11:57

Va multumesc dragilor

Alina26 1

28.10.2013, 12:06

ce bunatate!!!!

Irina 1

28.10.2013, 12:17

Buna de tot si cred ca mararul ii da o aroma deosebita!

Giana 1

28.10.2013, 12:48

Asa este Irina, e mult mai buna cu marar, insa eu nu am avut. Multumesc Alina.

laura_n 1

28.10.2013, 14:13

eu sunt fan

Giana 1

28.10.2013, 15:10

Laurica

Bunica 1

28.10.2013, 16:59

Cam buna!

Giana 1

28.10.2013, 17:51

Buni, cam prea ca la tara Multumesc

Rocsi 1

28.10.2013, 19:51

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 18:03

foarte bune placintutele

AndreaE 1

29.10.2013, 21:20

Giana 1

30.10.2013, 08:39

Va multumesc fetelor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de  tartă sarata cu rosii, un aperitiv pe placul tuturor!

pe 30.08 la 23:35

Reteta de chec marmorat, simplu si delicios

pe 30.08 la 23:22

Desert cu piersici

pe 30.08 la 18:01

Prăjitură cu mere și fulgi de migdale - Desert aromat și rapid

pe 29.08 la 16:50

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate