Lava Cake

de luminitzaschiau in Prajituri, 28 Mar 2015 | 3539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 400 g ciocolata
  • 3 oua
  • 3 lg zahar
  • 3 lg faina
  • 50 g unt pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lava Cake:

Untul si ciocolata se topesc la abur. Batem ouale intregi cu mixerul pana isi dubleaza volumul adaugam zaharul si mixam inca 5 minute. Scoatem mixerul si adaugam faina si amestecam cu spatula pana cand se incorporeaza faina bine. Adaugam ciocolata si amestecam bine dupa care punem in formele de sufleu din ceramica (unse foarte bine cu unt) si dam la cuptor la 200 grade celsius 10 min.

Se serveste cu inghetata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciocolata sa fie 200 g neagra si 200 g cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lava Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "After eight"