Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut

de naomy in Mancaruri de legume, 16 Feb 2012 | 9229 vizualizari

 

Am inventat aceasta reteta ,deoarece ador branzeturile si legumele ,in opinia mea o combinatie de milioane,si cel mai important ca a placut piticului meu ,...va dati seama ce bun a iesi nu ! dar asta va las pe voi sa vedeti si sa apreciati .

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi potriviti
  • 1 gogosar rosu mare
  • 1 rosie mare de gradina
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 vanata
  • 1 morcov mare
  • 1 praz ( fara frunze)
  • 1 fir patrunjel crud
  • 2-3 linguri Philadelphia
  • 200 gr cubulete de cascaval de capra
  • 50 -60 mil unt topit
  • un vf cutit busuioc
  • sare si condimente dupa preferinta.
  • o folie de aluminiu pt acoperit .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut:

Dupa cum o sa observati in imagini, am pregatit un vas de lut in care am adaugat untul topit si am taiat rondele fiecare leguma si le-am asezat uniform. Am inceput cu cartofii, urmati de morcov, gogosar, vanata, dovlecelul, prazul, apoi am presarat cu sare si busuioc si am asezat rondelele de rosii si firul de patrunjel. Am invelit vasul de lut cu folia de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 25-30 minute.

Dupa parcursul celor 25 de minute se scoate vasul din cuptor, se inlatura folia si se mai da cam 5 -8 minute pana se gratineaza rosiile si primesc un aspect auriu, apoi se adauga philadelphia si bucatelele de cascaval de capra si se mai lasa cam 5 minute. Se pot servi calde sau reci in functie de preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

naomy 1

17.02.2012, 01:37

multumesc feteleor ma bucur ca va plac

horia 1

19.02.2012, 23:55

iar am revenit la preparatul tau...imi place sa-l admir.

naomy 1

21.02.2012, 12:53

iti multumesc inca o data

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate