Legume mexicane cu snitel de soia de post

de PopaAngela in Mancaruri de post, 24 Mar 2019 | 2472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de g de amestec de legume mexicane congelate 
  • 2 cepe potrivite 
  • 100ml de ulei 
  • 100 ml de apa 
  • 1 conserva de porumb dulce - optional 
  • sare 
  • piper dupa gust 
  • un pachet de snitele de soia de 100 de gr 
  • faina 3 linguri 
  • mustar 3 linguri 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu snitel de soia de post:

Se pune uleiul la incins, apoi se pune ceapa taiata solzisori ca sa se caleasca putin, amestecam, apoi punem  legumele congelate in tigaia cu  ceapa calita, apoi punem si apa, sare, piper si acoperim.  Dam  la foc mic si lasam la inabusit  20 - 30  min, iar la urma, cine doreste, poate sa puna si o conserva de porumb dulce peste toate si sa le amestece impreuna. 

 Intr-o oala de 2 l punem apa la fiert, cand clocoteste, punem snitelele de soia in oala in care am presarat  si putina sare, lasam sa fiarba 20 de  minute, apoi le scoatem intr-un ciur si le lasam sa se raceasca, dupa ce s-au racit, facem din 3 linguri de faina si 3 l de mustar o pasta ca de rantas cu putina apa si sare; prajim snitelele racite prin aceasta pasta. Se  pot servi si reci si calde dupa preferinta fiecaruia. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu snitel de soia de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aromat, de post