Linguine cu Hribi

de Alina26 in Paste, 8 Noi 2013 | 3716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g hribi
  • 300g linguine
  • 5 lg ulei de masline
  • 6-7 fire de patrunjel verde
  • putina pasta de ardei iute (obtional)
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine cu Hribi:

1.Am pus apa la fiert cu sare.Cand incepe sa fiarba apa am adaugat pasta si am fiert-o(dupa instrunctiunile de pe ambalaj).Dupa care am pus-o la scurs.

2.Am spalat hribi si i-am taiat fasii.

3.Am incins o tigaie cu ulei de masline si 1 catel de usturoi si am adaugat hribi.Am pus sare,pasta de ardei iute,celalalt usturoi pisat si am lasat sa scada zeama de la hribi.Am pus patrunjelul tocat marunt.

4.Am adaugat pasta si am mestecat.

Serviti cu parmezan ras.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine cu Hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 12:27

interesanta reteta

Panacris 1

10.11.2013, 09:22

Alina26 1

10.11.2013, 17:19

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!
Da krysty....e si gustoasa pe deasupra!!!!nu ma asteptam sa fie asa buna!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana