Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci)

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2013 | 4306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 1 ardei rosu (iute daca doriti)
  • 2 linguri smantana dulce
  • sare
  • o jumate de ceapa
  • 50 gr branza sarata (optional)
  • somon afumat ( cat va place )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci):

Branza de vaci se zdrobeste cu o furculita bine , se adauga smantana si branza sarata .

Ardeiul se taie cubulete si se pune si el peste branza.

Ceapa o razuim pe razatoarea mica .

Mai putem adauga dupa dorinta frunze de patrunjel , marar , usturoi

Le amestecam bine pe toate si o dam putin la rece .

Intre timp pregatim frunze de andive, patrunjel verde si somonul afumat il taiem felii subturi.

Punem in frunza liptauer , deasupra punem bucata de somon si o frunza de patrunjel .

Pofta Mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci)" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac cu somon