Macaroane cu branza la cuptor

de Adinacarla in Paste, 29 Iun 2010 | 41129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Macaroane ( am avut in dulap mai multe pungi de macaroane incepute)
  • branza sarata
  • unt
  • 2 oua
  • masline maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza la cuptor:

Am fiert macaroanele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le-am scurs si le-am trecut sub jet de apa rece.

Am uns o tava cu unt.

Macaroanele le-am amestecat cu branza sarata iar apoi le-am asezat in tava.

Am batut ouale ca si pentru omleta si le-am amestecat cu putin lapte, branza si cateva masline maruntite ( prima data cand pun masline la macaroane...dar au fost bune).

Dupa ce am turnat peste macaroane compozitia de oua am bagat tava la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

04.07.2010, 23:37

nu mai sunt dar pentru tine cu mare drag as mai face o tava

ony 1

27.11.2010, 16:22

cred ca sunt tare bune,am s-o incerc si eu,azi am facut macaroane cu branza si stafide
http://img831.imageshack.us/img831/1482/dsc09532c.jpg

Adinacarla 1

29.11.2010, 13:01

multumesc ony.
arata forte bine macaroanele facute de tine...yam, yam.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu ciuperci si sunca