Maioneza de usturoi

de lili in Clasice, 26 Sep 2010 | 9415 vizualizari

 

este foarte buna la gratare si cartofi pai

 

INGREDIENTE

  • -3-4 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de usturoi:

Curatim usturoiul si il pisam bine.Punem sare peste el si il frecam pana devine o pasta.Peste pasta obtinuta turnam cate putin ulei ca la maioneza.Astfel obtinem o maioneza consistenta. Daca dorim la final se poate adauga si putina smantana.


Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.09.2010, 01:34

asa e ,e super buna5f

Teo 1

01.10.2010, 12:21

e ocombinatie delicioasa!mereu ma ling pe degete!

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:24

si eu fac asa maioneza si maik adaug smantana .... ca e prea tare la gust fara , oricum ai 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dip cu vanata si pasta tahini