Maioneza din fasole alba-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 14493 vizualizari

 

este grozav de bun nici nu zici ca e din fasole

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole boabe alba
  • 500 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza din fasole alba-post:

Eu cumpar fasole alba la borcan(e fiarta)se amesteca bine cu badidora se zdrobeste foarte bine ca o pasta ,apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza simpla cu ou,iar pe parcurs  adaugi zeama de lamaie(eu am pus de la 1 lamaie)depinde cum va place de acrisoara si mustarul,si se amesteca incaontinu cu mixerul sau badidora punand cate putin ulei

Am reteta de la o pritena mea dana,e grozav de buna merge si chiar pe paine uscata e grozav de buna

Nu are gust de fasole deloc ,chiar sotul meu a incercat-o si nu  a stiu sa zica din ce am fact-o

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza din fasole alba-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

22.03.2010, 00:13

incearca cu incredere e grozava

mariac 1

16.04.2010, 00:53

nu am mancat ,si nici nu am facut ,trebuie in incerc si eu in zilele de post e foarte buna

adry88 1

19.05.2011, 15:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole uscata