Maioneza light

de Steffy in Pt salate, 27 Ian 2013 | 13529 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Doru, bucatarul emisiunii ''Draga mea prietena'' si am incercat-o. M-am bucurat ca pot face salata cu maioneza mai usoara si este gata intr-un minut.

 

INGREDIENTE

  • un ou crud
  • 100 ml ulei
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • o lingura mustar
  • sare dupa gust
  • 50 g iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza light:

Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde.

Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn.

Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sidy 1

28.01.2013, 08:14

Asta zau ca trebuie incercata

Steffy 1

28.01.2013, 18:06

Chiar va rog sa incercati, este foarte buna.

Sim0na 1

28.01.2013, 21:24

Si eu o am pe lista

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu pasta de ton