Mamaliga cu ghebe la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2013 | 3710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • UMPLUTURA
  • 500 g ghebe
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Mamaliga
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu ghebe la cuptor:

Ghebele le spalam si le tocam bucati mai mari,

Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam ghebele,o cana de apa si potrivim de sare si piper dupa gust,lasam sa fiarba cca 10 min,adaugam mararul,usturoiul zdrobit si mai lasam pe foc cca 5 min,la final cand au fiert ghebele adaugam patrunjelul tocat.

Intre timp facem mamaliga.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt adaugam un strat de mamaliga,turnam ghebele peste,adaugam mamaliga deasupra .(eu am adaugat si un pic de cascaval ras)

Dam tava la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu ghebe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lau 1

06.02.2013, 20:37

danakarin 1

06.02.2013, 22:59

Ce chef as avea! Daca stiam nu- mi mai comandam ceva la fast food !

Lau 1

07.02.2013, 08:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv