Mancare de ardei kapia copt cu masline

de katty in Mancaruri de post, 24 Mar 2021 | 8196 vizualizari

 

Pentru ca am intrat in post astazi am pregatit o mancare de ardei kapia copt(din congelator) cu masline.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr ardei kapia copt(congelat)
  • 150 gr rosii din conserva
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 200 gr masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 foi de dafin
  • maghiran uscat
  • piper negru macinat
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei kapia copt cu masline:

Dezghetam  ardeiul kapia. Scoatem cotoarele cu seminte si il rupem fasii. Tocam marunt ceapa si o punem la calit intr-o craticioara in ulei. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul tocat fin, apoi rosiile, pasta de tomate si stingem cu 200 ml apa calda. Adaugam piperul, sare, maghiranul, foile de dafin si cand incepe sa clocoteasca punem fasiile de ardei kapia. Fierbem  pana sosul incepe sa scada si adaugam maslinele. Dupa 5 minute adaugam mararul si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei kapia copt cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chec aromat, de post