Mancare de fasole rosie cu porumb

de Valclaudia in Mancaruri de post, 14 Sep 2015 | 9987 vizualizari

 

o mancare de post care se prepara in scurt timp

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei grasi (unul rosu, altul galben)
  • 1 morcov potrivit
  • 4 rosii potrivite de gradina
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 lingurita rasa bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • telina verde dupa gust
  • 1/2 legatura patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole rosie cu porumb:

Morcovul, ceapa si ardeii se curata si se spala sub jet de apa rece.

Tocam ceapa si o calim intr-o cratita in 3-4 linguri de ulei.

Adaugam apoi ardeiul taiat bucati si morcovul ras.

Presaram bobitele de mustar, sare si piper dupa gust,apoi adaugam rosiile trecute prin robot.

Lasam sa scada apa lasata de rosii, adaugam fasolea scursa de apa din conserva si clatita sub jet de apa rece, apoi porumbul, de asemenea scurs de apa si clatit.

Mancarea se mai lasa cel nult 10 minute la foc mic, presaram telina si patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole rosie cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post