Mancare de fasole verde

de Ina in Mancaruri de post, 22 Mai 2011 | 12637 vizualizari

 

Dieta, bat-o vina ..... =)))

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • un morcov
  • un ardei gras
  • pasta de tomate
  • un borcan cu fasole pastai
  • sare/ delikat
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde:

   Ceapa, morcovul si ardeiul se curata, se toaca marunt , se presara sare/ delikat si se calesc in putin ulei si o ceasca cu apa. Se adauga pasta de tomate , impreuna cu o alta ceasca cu apa. Cand da iar in clocot adaugam fasolea pastai si lasam sa fiarba .  Oprim focul si adaugam putin marar si patrunjel verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

camelia75 1

02.07.2011, 10:08

Chiar zilele trecute am facut si eu!E una din mancarurile mele preferate.Data viitoare am sa pun si morcov
Prezentare de 10+ !!!

VERONICA2607 1

18.03.2012, 18:41

foarte buna

babi5 1

06.01.2014, 07:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piparus de post