Mancare de linte rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 8 Mar 2014 | 26867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte rosie
  • 2 cepe albe
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3-4 graunti usturoi
  • 0 legatura patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte rosie:

Lintea se spala si se pune la fiert cu sare. In cca 30-40 minute este fiarta. Am scurs zeama si am pasat-o putin cu batator de cartofi ( cel pentru pireu). Se lasa de-o parte. Intr-o tigaie se pune  uleiul la incins si cand este gata se pune ceapa  curatata, spalata, tocata si usturoiul zdrobit. Lasam toate acestea putin la calit si cand s-a inumuiat bine ceapa adaugam lintea. Amestecam, potrivim de sare, punem cimbru si piper. La final se adauga pasta de rosii si se mai lasa la fiert 3-4 minute. Se pune patrunjel verde,  tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ela68 1

08.03.2014, 21:35

n-am mancat pana acum linte rosie, o s-o incers

elucubratiiculinare 1

08.03.2014, 22:33

buna in post

alilianaa 1

31.03.2014, 20:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte