Mancare de mazare cu fasole si zacusca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 19 Apr 2016 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazăre
  • 100 g fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • Un borcan mic de zacusca
  • Ulei
  • Pătrunjel si marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu fasole si zacusca:

Ceapa si morcovul se curăță spală si se taie .

Se pune uleiul la încins. Se pun legumele si se calea. Se adauga mazarea si fasolea, se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Dupa cca 20 min se adauga zacusca si se mai lasa la fiert 10 min.

La sfarsit se adauga verdeață.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu fasole si zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

20.04.2016, 07:15

Interesanta combinatie!

Rocsi 1

20.04.2016, 19:36

CameliaR 1

12.05.2016, 11:34

Buna mancarica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza dulce (de post)