Mancare de mazare cu morcovi

de Tabita _ in Mancaruri de post, 1 Feb 2019 | 5303 vizualizari

 

O mancarica simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 5 morcovi potriviti
  • 1/4 telina
  • 2 cepe mici
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • marar
  • cimbru
  • putin ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu morcovi:

Se curata ceapa si usturoiul, se spala si se toaca marunt.
Morcovii si telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mari.
Intr-o oala se pune putin ulei.
Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa la calit cateva minute. Cand devin translucide, se adauga morcovii si telina rase. Se lasa pana se inmoaie putin pe foc mic.
Apoi se adauga mazarea.
Se completeaza treptat cu apa pana cand apa acopera mazarea.
Se mai lasa sa fierba pentru aoroximativ 15 minute sau pana cand legumele s-au fiert bine.
Spre sfarsit se adauga condimentele.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti asezona si cu alte condimente dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Gulas de post, din ciuperci si cartofi