Mancare de pui cu masline

de Zamfira in Pui, 4 Iun 2012 | 10628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • morcov
  • rosie
  • ardei
  • usturoi
  • 3 foi de dafin
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia dulce
  • patrunjel verde
  • bulion
  • 150 gr. masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu masline:

Calim ceapa cu ardeiul, adaugam carnea portionata, lasam la calit aproximativ 5 minute. Adaugam boia dulce, legumele taiate marunt, foaia de dafin, condimentele si adaugam putina apa, doar cat sa acopere carnea.

Dupa ce a fiert carnea, adaugam bulion (3-4 linguri) si maslinele intregi. Lasam la fiert inca 3-5 minute. In final punem patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Maria68 1

04.06.2012, 20:22

Multumim , arata tare apetisant

iry-gabriela 1

04.06.2012, 23:01

bunatate

dorin 1

06.06.2012, 21:00

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de ceapa