Mancare de spanac cu ciuperci

de katty in Mancaruri de post, 24 Mar 2018 | 15192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 400 gr spanac frunze proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura faina de naut
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 legatura marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu ciuperci:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Cand a devenit translucida, adaugam ciupercile curatate si tocate lamele. Acoperim cu un capac si lasam cateva minute sa isi lase  zeama. Ridicam capacul si amestecam ocazional pana ciupercile sunt gata si zeama a scazut.

Intre timp curatam spanacul si il spalam bine, apoi il punem la foc in apa clocotita cu putina sare. Il lasam sa dea 2-3 clocote, apoi il scurgem, pastrand zeama. Cand zeama a scazut de pe ciuperci, adaugam pasta de ardei, apoi spanacul oparit. Amestecam energic pentru cateva minute, apoi stingem cu zeama de la spanac cat sa acopere si sa depaseasca spanacul. Punem sare dupa gust, piper si fierbem cateva minute. Punem faina de naut intr-o ceasca, adaugam 2-3 linguri apa rece si omogenizam, apoi turnam peste spanac. Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute. Inainte de a fi gata, adaugam mararul verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita