Mancarica de fasole verde

de nico_nico in Mancaruri de post, 17 Mar 2019 | 1618 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai mica radacina
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 lingura pasta de ardei (facuta in casa)
  • 2 rosii (fara coaja)
  • 1 ardel galben
  • 3 linguri ulei
  • frunze patrunjel
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole verde:

    Fasolea se curata de codite si se spala.
   Intr-o craticioara mai mare punem uleiul apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, ardelul si telina taiate marunt si se lasa la calit putin apoi adaugam fasolea lasam cam 5 minute pe foc asa apoi adaugam apa.Lasam sa fiarba cam 25-30 minute pe foc iar spre final adaugam pasta de ardei din borcan si cele doua rosii fara coaja si taiate marunt.La final punem sarea si piperul si frunzele de patrujel tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole pestrita