Mancarica din carne de porc cu mamaliguta

de mena29 in Mancaruri cu carne, 14 Oct 2010 | 4760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc;
  • 1-2fire de praz(depinde de marimea lor);
  • 2 ardei rosii;
  • 2 rosii;
  • 1 lingurita boia de ardei dulce;
  • sare,
  • piper,
  • ierburi aromate(maghiran,busuioc);
  • 1 lingura de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica din carne de porc cu mamaliguta:

Spalam si zvantam carnea cu un servet,o taiem cuburi si o prajim  intr-o cratita cu putin ulei.Scoatem carnea cu o paleta si in grasimea din cratita calim usor prazul spalat,uscat si taiat rondele,adaugam,ardeiul taiat feliute, boiaua,sare dupa gust,piper si ierburile aromate,amestecam si reintroducem carnea in cratita,adaugam si rosiile curatate de pielita si taiate cuburi sau felii si amestecam usor toate ingredientele.Presaram o lingura de faina,amestecam din nou si adaugam apa atat cat sa acopere carnea.Fierbem la foc mic 20 min.si amestecam din cand in cand sa nu se prinda pe cratita.Servim cu mamaliguta si cu o salata de legume sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mena29 1

06.12.2010, 16:08

te astept

Cris2711 1

18.12.2010, 17:01

cand iti vad reteta mi se face dor de casa

mena29 1

26.12.2010, 16:53

Hai acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu legume la gratar