Marinata de miel

de violeta30 in Oaie, 10 Apr 2015 | 4108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta si pulpa de miel
  • condimente pentru mititei de la Cosmin
  • condimente pentru carne de miel de la Cosmin
  • delikat
  • piper
  • bere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de miel:

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel e portionam in bucati mai mici.

Intr-un vas amestecam condimentele cu delikat si piper. Pregatim un vas cu capac si incepem operatiunea de condimentare, luam fiecare bucata de carne si presaram amestecul de condimente peste carne si o framantam in palme, apoi o asezam in vas. Procedam cu fiecare bucata de carne la fel. Dupa ce am asezat carnea in vas vom stropi cu bere, dar sa nu pluteasca carnea in bere. Punem la frigider.

Dupa cateva ore le vom rascoli din nou pentru a se imbina aromele cu carnea si cu berea. E de preferat sa fie pusa la marinat cu cel putin o zi sau doua pentru a se fragezi sau a se aroma bine.

Eu am amestecat acum in carne si nu va spun ce arome are...

Nu prefer vinul pentru marinata pentru ca i se impregneaza prea puternic aroma. Mi se pare cam "imbatata" :) Berea nu schimba deloc gustul, ba din contra, carnea isi pastreaza aroma de carne si devine frageda.

Aceleasi ingrediente le folosesc si la alte tipuri de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel