Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor

de botcrina in Paste, 2 Feb 2012 | 3491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg melcişori
  • 100 g cârnaţi
  • 100 g şuncă
  • 100 g slăninuţă
  • 1 ardei roşu
  • 4 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare, piper după gust
  • cimbru după gust
  • ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor:

Fierbem melcişorii, îi stoarcem şi-i lăsăm la răcit.

Tăiem şunca şi ardeiul cubuleţe, cârnaţul rondele şi slănina felii. Prăjim cărnurile puţin şi călim ardeii.

Într-o tavă aranjăm un strat de macaroane iar peste ele un stat de ardei, cârnaţi, slăninuţă şi şuncă. Repetăm această operaţiune până când se termină toate  ingredientele.

Separat batem ouăle cu lapte şi condimente după gust. Turnăm această conpoziţie în tavă peste melcişori şi introducem tava la cuptor circa 40 de minute.

Se serveşte rece.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sparanghel