Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2010 | 5720 vizualizari

 

Eu am facut si mai demult genul asta de pizza si de curand mi-am amintit si mi-am propus sa fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foitaj
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 1 ou
  • 150 g cascaval (rotund)
  • felii de rosii
  • ardei gras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj:

Aluatul se lasa sa se dezghete, apoi se taie cu un pahar 10 discuri.Din cascaval se taie 5 rondele subtiri, iar restul se rade fin.

Se pune o rondea de aluat, apoi una de cascaval si inca una de aluat. Se lipesc bine marginile aluatului ca sa se lipeasca cele doua discuri si cu cascavalul inauntru. Se ung cu ou. Se ataseaya celor 5 discuri duble obtinute cate o margine mai subtire din resturile de aluat. In mijlocul fiecareia se pune peste din conserva scurs de ulei, se pun felii de rosii sau cubulete de ardei, apoi se presara cu cascavalul ras pastrat. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.

Se servesc ca atare sau cu ketchup .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadina73 1

21.07.2010, 14:31

nimic nou madi?

madi_marin 1

22.07.2010, 11:41

ela...ti-a scapat, dar nu-i nimic, se mai intampla.....

madi_marin 1

22.07.2010, 11:45

Nadina....nimic nou deocamdata, ca mi s-a defectat laptopul si trebuie sa astept pana e gata. ...dimineata pot intra de la serviciu, dar doar sa ma uit si sa comentez, nu am cum sa postez... dar sa stii ca am mai bucatarit cate ceva intre timp.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton