Mini-budinci de paste cu pui

de madi_marin in Paste, 16 Feb 2014 | 6004 vizualizari

 

Ne plac pastele foarte mult. Am ales să le fac de data asta sub formă de budincă….sau de mini-budinci. Foarte bune, rapide si aspectuoase. Se pot servi şi la un bufet suedez sau ca soluţie salvatoare pentru musafirii neaşteptaţi.

 

INGREDIENTE

  • 250 g fidea
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-budinci de paste cu pui:

Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se scurg şi se lasă deoparte.

Pieptul de pui fiert se taie cubuleţe şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată şi ea mărunt ,în ulei încins.

Se amestecă pastele fierte cu puiul călit, se adaugă pasta de tomate, ouăle bătute ca pentru omletă, caşcavalul ras şi mărar proaspăt tocat. Se amestecă totul foarte bine.

Tava de brioşe se tapetează cu hârtie de copt ( se taie pătrate de 10×10 cm şi se pun în fiecare căuş). Se pune compoziţie cu lingura, apoi se preasară caşcaval ras deasupra.

Se coc cam 20 de minute.

Sunt bune şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-budinci de paste cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata