Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cred ca deja stiti ca ador Mojto-si recent am invatat varianta cu pepene verde (lebenita) care e asa de buna...Incercati !
Treceti prin storcatorul de fructe lebenita si puneti deoparte sucul.
In paharul de Mojito punem lime taiat in cubulete -puteti pune mai mult daca e prea mica; aduagam un varf de lingurita de zahar (alb sau brun)-zdrobim bine sa iasa tot sucul, adaugam frunzele de menta rupte putin -amestecam si aduagam romul (e bine sa il masurati-eu am pahar special pentru coctailuri-sau folositi un paharel de shoturi.
Amestecam si punem gheata. Apoi turnam sucul de pepene pana se umple paharul.
Servim cu pai.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult